Lappuddens Friluftscenter Höga Kusten
Kajak Experience
Kajakuthyrning Höga Kusten

Kajakpaddling

Med AGMA forntid & Äventyr AB

Kajakpaddling i det fantastiska Världsarvet Höga Kusten

AGMA Forntid & Äventyr AB hyr ut kajaker, kanoter, båtar och cyklar och kör vid behov ut till lämpliga start och upptagsställen. Vi har även färdiga paket med kajakpaddling, vandring och cykling.

 

Vi finns vid Lappuddens Friluftscenter som är en mycket spännande och vacker friluftsanläggning, majestätiskt belägen i närheten av samhället Nordingrå i hjärtat av Världsarvet Höga Kusten. Anläggningen ligger i ett naturskönt område på en vacker udde vid Vågsfjärdens strand omgiven av vatten, skogklädda öar, höga berg och djupa dalar.

 

Ni kan starta er paddling direkt vid Lappudden eller så hjälper vi er att snabbt komma ut i havet där ni kan välja att paddla utomskärs eller inomskärs.

 

Vid anläggningen Lappudden finns även:

Stugor & rum, vigselplats utomhus, Höga Kusten leden, grillplats, vildmarksbad, bastu och en underbar natur.

 

Välkommen till AGMA Forntid & Äventyr AB med Lappudden i Nordingrå,

Hjärtat av Världsarvet Höga Kusten.

 

070-286 43 05 eller 070-625 07 83

 

https://www.lappudden.se/index.html

Kajakleder Höga Kusten

Kajakturer

Havspaddling


Att paddla ute till havs är mycket spännande och vackert. Vi rekommenderar dock inte att nybörjare åker ut på havet då vädert snabbt kan förändrar .

All paddling sker på egen risk.

 

Användande av flytväst är ett krav vid all paddling med AGMA Forntid & Äventyr AB. Lämna alltid en färdbeskrivning till oss innan ni börjar er paddling.

 

Om skada på kajak eller annan utrustning skulle uppstå är ni som kund ansvarig och skadan skall ersättas vid återlämnande till oss.


Vid återlämnande skall kajakerna vara tvättade in och utvändigt.