Lappuddens Friluftscenter Höga Kusten
Säl och Fågelsafari

Destination Höga Kusten


Sälsafari och Fågelsafari

Med Fotograf Agne Säterberg

Sälsafari Höga Kusten, Foto Agne Säterberg
Ulvön,  Höga Kusten, Fotograf Agne Säterberg

DET VILDA HÖGA KUSTEN

 

Följ med mig, Naturfotograf Agne Säterberg, ut på en spännande fågel och sälsafari i det unika Världsarvet Höga Kusten där landet höjt sig 286 meter över havet sedan den senaste istiden. Landhöjningen har skapat ett fantastiskt landskap med höga kustberg, djupa dalgångar och avsnörda havsvikar med djupa sjöar som ständigt förändras och landet höjer sig fortfarande med ca 9 mm per år.


Vi kommer att ta oss till platser med fåglar, sälar, klapperstensfält, klippor och fantastiska områden där land möter hav. Vi utgår från Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå. Det kommer att finnas fantastiska fotomöjligheter av både djur och natur i Höga Kustens kustlandskap. Jag har nu kört fågel och sälsafari sedan 2013 och har nu goda kuskaper om Höga Kustens skärgård när det gäller djurlivet och var man hittar de bästa fotomöjligheterna.


Jag tar bara små grupper upp till 4 pers vid varje tillfälle för att göra utflykten mer personlig och för att inte störa djurlivet.


Vårt företags motto är alltid ”Din upplevelse vårt mål!” Upplevelsen är för mig det viktigaste.Välkommen till det vilda Höga Kusten


bokning: 070-6250783

Roskarl, Höga Kusten Fotoworkshops, Foto Agne Säterberg
Rödbena, Höga Kusten Fågelskådning, Foto Agne Säterberg
sälsafari med Agne Säterberg